Over duurzaam entrepreneur Milan van der Meulen

We zijn ons inmiddels allemaal wel bewust van de klimaatverandering, maar we zijn ons vaak minder bewust van de manier waarop we zelf het milieu beïnvloeden. Velen van ons willen er liever ook helemaal niet teveel bij stilstaan; het is immers lastig verandering te realiseren. Maar is dat wel zo?

Er zijn voldoende uitdagingen, maar ook een heleboel mogelijkheden. Milan laat zien dat het wel degelijk mogelijk is als persoon, bedrijf of organisatie bij te dragen en geeft praktische adviezen. Zelf richtte hij samen met zijn vader en broer Enie.nl op, een bedrijf dat mensen en organisaties helpt bij het overstappen op zelfopgewekte zonne-energie.

over Milan VAN DER MEULEN

Climate Reality Leaders

Milan en zijn broer schreven samen een brief naar Al Gore. Ze werden door hem uitgenodigd voor een training om Climate Reality Leader te worden en zijn organisatie te vertegenwoordigen in Nederland. Na de training waren ze gemotiveerd op alles wat ze geleerd hadden ook echt te gebruiken. Samen met hun vader begonnen ze plannen te maken waar in 2013 Enie uit werd geboren. Een bedrijf gefocust op zonnepanelen waarmee ze de duurzame energietransitie willen versnellen. Ondertussen hebben ze met dit bedrijf met 35 medewerkers een omzet van bijna 11 miljoen.

top 3 jonge ondernemers van nederland

Dankzij de gedrevenheid van Milan behoort hij tot de top 3 jonge ondernemers van Nederland. Ook buiten het ondernemerschap wilt hij een extra bijdrage leveren in de strijd tegen klimaatverandering. Zo geeft hij, soms samen met zijn broer, lezingen aan organisaties, op evenementen en bij universiteiten. Als Climate Reality Leader wilt hij zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Zijn lezingen zijn zo ideaal voor mensen en organisaties die echt aan de slag willen met verduurzaming.

Lezingen van  Milan VAN DER MEULEN

Klimaat & Ondernemerschap

Iedereen is tegenwoordig op de hoogte van klimaatverandering, maar vaak zijn we niet op de hoogte hoe wij als mensen het klimaat precies beïnvloeden. Milan weet als Climate Leader een herkenbaar en begrijpelijk verhaal te vertellen. Er zijn namelijk ook zoveel inspirerende nieuwe mogelijkheden in de transitie naar een duurzame wereld. Het gedachtegoed van Al Gore staat hier in centraal.

De inspirerende combinatie met zijn ondernemerschap maken zijn lezingen uitermate geschikt voor bedrijven, congressen en evenementen met een duurzame focus. Ontdek de noodzaak van de duurzame transitie en de vele mogelijkheden die deze transitie met zich meebrengt. 

Milan van der Meulen

Boek een lezing van Milan van der Meulen

Neem contact op met Milan van der Meulen over de inhoud van de lezingen, tarieven en beschikbaarheid. Informeren is altijd geheel vrijblijvend.