LEzingen van Milan van der Meulen

De lezingen van Milan van der Meulen zijn ideaal voor organisaties, evenementen en onderwijsinstellingen.

Milan wordt veel gevraagd als spreker en door verschillende media om te vertellen over zijn visie op de energietransitie.

lezingen van Milan VAN DER MEULEN

LEZINGEN OVER ENERGIETRANSITIE

Het klimaatvraagstuk en de energietransitie is het gesprek van de dag, maar door de complexiteit soms moeilijk te begrijpen. Op basis van zijn training bij Al Gore en ondernemer in de energietransitie weet hij als geen ander een herkenbaar en begrijpelijk verhaal te vertellen. Er zijn namelijk ook zoveel inspirerende nieuwe mogelijkheden in de transitie naar een duurzame wereld.

lezingen

In deze lezing vertelt Milan over klimaatverandering en duurzaamheid. De denkwijze en missie van Al Gore staat hier natuurlijk centraal. Daarnaast worden er drie grote vragen behandeld. Moeten we veranderen.

lezingen van Milan VAN DER MEULEN

Lezingen over ONDERNEMERSCHAP

De inspirerende combinatie met zijn ondernemerschap maken zijn lezingen uitermate geschikt voor bedrijven, congressen en evenementen met een duurzame focus. Ontdek de noodzaak van de duurzame transitie en de vele mogelijkheden die deze transitie met zich meebrengt.

lezingen

In deze lezing deelt Milan zijn verhaal als jonge ondernemer, maar natuurlijk ook wat anderen van zijn reis kunnen leren. Hoe begin je eigenlijk? Daarnaast verweeft hij ook graag het duurzame aspect in zijn lezingen.

Milan van der Meulen

Boek een lezing van Milan van der meulen

Neem contact op met Milan van der Meulen over de inhoud van de lezingen, tarieven en beschikbaarheid. Informeren is altijd geheel vrijblijvend.