LEzingen van Milan van der Meulen

De lezingen van Milan van der Meulen zijn ideaal voor organisaties, evenementen en onderwijsinstellingen.

Milan wordt veel gevraagd als spreker en door verschillende media om te vertellen over zijn visie op duurzaamheid vanuit het perspectief van de nieuwe generatie.

lezingen van Milan VAN DER MEULEN

LEZINGEN OVER KLIMAATVERANDERING

PWe weten allemaal van klimaatverandering af, maar zijn vaak niet goed ingelegd hoe onze dagelijkse handelingen hier op inspelen. Daarnaast is het vaak ook lastig om er stil bij te staan. De mogelijkheden die er echter naast de uitdagingen zijn ontzettend interessant.

lezingen

In deze lezing vertelt Milan over klimaatverandering en duurzaamheid. De denkwijze en missie van Al Gore staat hier natuurlijk centraal. Daarnaast worden er drie grote vragen behandeld. Moeten we veranderen.

lezingen van Milan VAN DER MEULEN

Lezingen over ONDERNEMERSCHAP

Milan staat in de top 3 jonge ondernemers van Nederland en was samen met zijn broer in 2016 opgenomen door Sprout in de top 25 meest belovende ondernemers onder de 25. Met zijn interesse voor ondernemen, een diploma voor een studie gefocust op ondernemen en komende uit een echt ondernemersgezin weet Patrick vol passie over ondernemen te spreken.  

lezingen

In deze lezing deelt Milan zijn verhaal als jonge ondernemer, maar natuurlijk ook wat anderen van zijn reis kunnen leren. Hoe begin je eigenlijk? Daarnaast verweeft hij ook graag het duurzame aspect in zijn lezingen.

Milan van der Meulen

Boek een lezing van Milan van der meulen

Neem contact op met Milan van der Meulen over de inhoud van de lezingen, tarieven en beschikbaarheid. Informeren is altijd geheel vrijblijvend.